winterschilder

 

Onze winter Actie  Loopt van 25 November 2013 t/m 25 Maart 2014

winter-breed

 

 

 

Winterschilder

Een winterschilder schildert uw huis in de winter. Dat is de periode van 25 november tot 25 maart. Een schilder noemt dit ook wel “vier seizoenen onderhoud”. Hiermee geeft Wij aan dat hij het hele jaar door werkt. Het kan zowel gaan om het schilderen van de binnenkant, als de buitenkant van uw woning.

Winterschilder

Herken de winterschilder

U herkent de winterschilder vaak aan een logo. Het logo is een initiatief van de brancheorganisatie voor schilders, de Onderhoud NL. Het logo mag alleen gebruikt worden door schilders die aangesloten zijn bij de Onderhoud NL De naam winterschilder is niet beschermd en mag door iedere schilder gebruikt worden.

Schilderen in de winter

Vroeger werd vooral het buitenschilderwerk niet veel in de winter gedaan. Inmiddels zijn er speciale verven ontwikkeld, waarmee schilderen in de winter geen probleem is. Er is bijvoorbeeld verf die geschikt is voor gebruik bij lage temperaturen, doordat het snel droogt en uithardt.

Wat zijn de voordelen van een winterschilder?

Uw huis laten schilderen door een winterschilder, heeft een aantal voordelen die we de “3 V’s” noemen.

  1. Voordelige vakman Een winterschilder geeft een aantrekkelijke korting, . Hierdoor kunt u een vakman inschakelen voor een voordelige prijs!
  2. Vrij in het voorjaar In het voorjaar en de zomer gaan veel mensen graag naar buiten. Lekker in de tuin zitten en van de zon genieten. Door ’s winters een schilder in te schakelen staan er ’s zomers geen steigers in de tuin. U heeft dus minder “overlast” en bent niet aan huis gebonden.
  3. Vlot verven Als het schilderwerk van uw woning aan onderhoud toe is, hoeft u niet meer tot het (drukke) voorjaar te wachten. De schilder kan het werk vaak direct uitvoeren.

 

     

Winterschilder breda

Winterschilder oosterhout

Winterschilder  tilburg
Open chat
1
Chatten
Hoi, waarmee kan ik je helpen ?