Wat kost een schilder voor u schilderwerk

Zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Voor al uw schilder- en renovatiewerk, latexspuiten bent u bij Schildersbedrijf vd Stelt v.o.f aan het juiste adres

schildersbedrijf van der Stelt v.o.f is gevestigd in de gemeente Breda. Wij zijn een jong schildersbedrijf met gerenommeerde ervaring dat in al uw schilderwerken kan voorzien.Naast onze schilderwerk geven wij u ook graag een professioneel kleur advies voor zowel de binnen als buitenzijde van uw pand /complex.

Als Erkend Beter Schildersbedrijf is het leveren van goede kwaliteit en optimale service het uitgangspunt voor onze werkzaamheden. Zo hebben we in de afgelopen jaren een tevreden klantenkring opgebouwd in zowel het particuliere als zakelijke segment.

Ook kunnen wij u voorzien van een 10 jarige onderhoudsplan om uw pand /complex er altijd als nieuw uit te laten zien.
Kijk gerust rond op onze website en neemt u contact met ons op, om vrijblijvend te informeren wat wij voor uw woning, bedrijf en/of complex kunnen betekenen.

[su_slider source=”media: 1402,1423,1424,1425,1426,1427,1427,1428″ width=”100″ height=”100″]

 

 

wat kost binnen schilderwerk per m2

wij rekenen voor m2 en m1 binnenschilderwerk

m2 lak spuiten € 30 tot €35,-

m1 lak spuiten € 6 tot € 10,-

m2 latexspuiten  €6 tot € 14,-

m2 sausen € 11 tot € 15,-

 

 

wat kost de Btw van een schilder

De kosten voor uw schilderwerk zijn extra voordelig dankzij het lage btw-tarief dat geldt op schilder– en stucadoorwerk. Hierdoor betaalt u geen 21% btw, maar slechts 6% als u een schilder inhuurt voor uw klus. Het 6%-tarief is geldig op de arbeidskosten én de materialen en heeft geen einddatum. Laat u het schilderwerk over aan een vakman, dan profiteert u niet alleen van de beste service, maar ook van aantrekkelijke kosten dankzij het lage btw-tarief op schilderwerk.* belasting dienst

 

 

 

wat kost een schilder
Wat kost een schilder

 

Open chat
1
Chatten
Hoi, waarmee kan ik je helpen ? schildervdstelt