schilderwerk vve

schilderwerk vve   gegarandeerd kwaliteit schilderwerk

Nieuwbouw schilderwerk, Renovatie schilderwerk , Onderhoudsschilderwerk

Wij verzorgen al deze werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast werken we ook voor bedrijven en instellingen op basis van een onderhoudscontract. Bewoont u een woning, appartement of pand van een VVE meld u zich dan zo spoedig mogelijk bij ons, vanwege onze gegarandeerd kwaliteit .

Wij werken snel en vakkundig, en uitsluitend met hoogwaardige verf en aanverwante producten met een lange levensduur zodat u er jaren lang plezier aan zult beleven. Wij garanderen u kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Kostenbesparing door op tijd onderhoud te plegen voorkomt u onnodige uitgaven.

Bovendien stijgt de waarde van uw woning, appartement of kantoorpand als deze goed onderhouden is.

Onderhoud kan eenmalig plaatsvinden. Maar u kunt ook overwegen een onderhoudscontract over 10 jaar af te sluiten. Meerjarenplanning is een middel om uitgaven aan onderhoud te beheersen over minimaal 10 jaar. Een middel dus om de waarde van het pand zeker te stellen. Onderhoudsplan op maat, een meerjarig onderhoudsplan met aandacht voor uw budget, de huidige staat van onderhoud en een deskundig kleuradvies. Aan de hand van een inspectie wordt vastgesteld wat de behoefte is van het object. Onderhoud kan nu nodig zijn, maar in bepaalde gevallen kan onderhoud ook voor een deel uitgesteld worden. Wij maken een plan van aanpak. Het project wordt door ons geïnspecteerd en beoordeeld of er gebreken zijn aan bijvoorbeeld de ramen, kozijnen, deuren, glas en hang en sluitwerk. Wij constateren wat de oorzaken en gebreken zijn en hoe wij die kunnen verhelpen. Is uw woning of bedrijfspand ook toe aan een schilder beurt, of zou u graag eens een inspectie van het schilderwerk hebben?

vrijblijvend offerte aanvragen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Chatten
Hoi, waarmee kan ik je helpen ?