Schilderwerk laten uitvoeren voor de huisverkoop.

Van der stelt aan het werk in breda

Onderhoud van het schilderwerk kan ook noodzakelijk zijn wanneer een huis in de verkoop staat. In de huidige markt staan huizen vaak langer te koop en kan het verstandig zijn om het periodieke of bepaald schilderwerk te laten uitvoeren. Niet alleen om uw huis in een goede conditie te houden, maar ook krijgt uw huis hierdoor meerwaarde en wordt het aantrekkelijker in de verkoop.

Slecht of matig schilderwerk of gebreken in de verflaag kan voor een potentiële koper een dealbreker zijn.

Buitenschilder in de regio breda

Staat uw huis te koop en is het schilderwerk niet optimaal, zijn er gebreken of bepaalde kleuren die u wilt veranderen naar een meer neutrale kleur? Zijn er schades of vochtplekken van oude lekkages? In veel gevallen kunnen wij in korte tijd veel goed doen voor het behoud en de uitstraling van uw huis. Overleg ook eens met uw makelaar of nieuw schilderwerk de verkoop kansen van uw huis vergroot. Dan voeren wij het snel en vakkundig uit.

Met de huidige verfproducten (bijvoorbeeld een professioneel kwaliteitsproduct als Sigma S2U Allure Gloss) is het onderhoud aan uw huis niet meer gebonden aan seizoenen. Deze verf van Sigma is een extreem duurzame hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (Sikkens en Wijzonol hebben vergelijkbare verfproducten).

Staat uw huis te koop en wilt u weten hoe u met een beperkte investering de uitstraling van uw huis kunt verbeteren, of wilt u onderhoud aan het schilderwerk laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of prijsopgaaf.

KILK PRIJS OPVRAGEN

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Open chat
1
Chatten
Hoi, waarmee kan ik je helpen ? schildervdstelt