Schildersbedrijf vd Stelt vof
Ons schildersbedrijf is aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Dit houd namelijk in dat u nog meer zekerheid hebt,mocht U besluiten om van onze diensten gebruik te willen maken. De Betere Schilder werkt volgens de gedeponeerde leveringsvoorwaarden,En heeft een uitstekende garantie en levert puur vakwerk.
9,2 10
schildersbedrijf van der stelt vof
122 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Schilder in waalwijk Nodig

Klantenrivieuw
Klantenrivieuw
21-01-2020 Maes
Top Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat van het spuitwerk van schilder Jeroen van der Stelt. Jeroen is een vakman en creatief met oplossingen. Ook het contact met zijn "collega" Wendy hebben wij als erg aangenaam ervaren. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Klantenreviews
Klantenreviews
9-12-2019 Marjon Snaaijer
Ontzettend tevreden! Jeroen werkt netjes en is zeer kundig, onze deuren, kozijnen en radiatoren zien er weer uit als nieuw. Mooi strak in de verf! Daarnaast deelt Jeroen veel van zijn deskundigheid en gaf goede tips voor onze aanstaande verbouwingen. Wij bevelen hem van harte aan!
Klantenreviews
Klantenreviews
5-11-2019 Pascal
Zeer netjes en uitstekend werk Jeroen is een gedreven vakman. Heeft veel verstand van zaken en kan goed adviseren waar nodig. Werkt netjes en is altijd beleefd.
Klantenreviews
Klantenreviews
31-10-2019 Ineke Van Nispen
Attent en zorgvuldig uitstekende ervaring Wij zijn erg tevreden. Jeroen werkt precies en alle afspraken werden prima nagekomen. Zeker aan te bevelen.
Klantenreviews
Klantenreviews
8-10-2019 Shahaira
Super mooi resultaat Professioneel, vriendelijk en mooi resultaat van het schilderwerk. Helemaal tevreden.
Klantenreviews
Klantenreviews
7-6-2019 Silvère
Ervaren schilder, die zijn vak goed verstaat en uitvoert In het voorstadium werd ons huis door Jeroen nauwkeurig na gekeken en werden de kleuren besproken en werd aangeraden om bij RAL kleuren te blijven. De offerte liet niet lang op zich wachten en werd hierin duidelijk uiteengezet wat er gedaan moest worden. De prijs in verhouding tot het te leveren werk kwam voor ons niet als een verrassing. Eventueel meerwerk zat hier nog niet bij in begrepen en dat werd ons ook duidelijk verteld vooraf,
Previous
Next

Binnenschilderwerk

 Bepaald voor een groot deel de verfraaiing van uw interieur.  Goed schilderwerk garandeert tevens een langere levensduur van uw gevelkozijnen.

schildersbedrijf
schildersbedrijf

Buitenschilderwerk

Is cruciaal voor uw huis / pand. Voor uzelf is het vaak een hele klus, waar veel tijd, maar ook kennis voor nodig is. 

Lakspuiten

Is de laatste jaren erg interessant geworden en is snel, gemakkelijk en kwalitatief beter dan traditioneel schilderwerk 

schildersbedrijf
schildersbedrijf

Latexspuiten

 Is snel, strak,streeploos en kwalitatief hoogwaardig. geeft al uw Wanden en Plafonds een prachtig egaal resultaat

Verzekeringswerk

Heeft u waterschade aan het plafond,de wanden of het houtwerk? Waterschade kan door verschillende oorzaken ontstaan.

schildersbedrijf

schilder ;Waalwijk nodig?

Schildersbedrijf van der stelt vof, staat graag voor u klaar. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van buitenschilderwerk,binnenschilderwerk en spuitwerk, zit u meer dan goed als u de hulp van een vakman wilt inschakelen. Ons schildersbedrijf is gevestigd in Breda, maar wij zijn werkzaam in een grote regio, dus ook in ;Waalwijk. Service staat binnen ons schildersbedrijf in een hoog vaandel. Uw wensen kunnen wij realiseren en daarbij staat kwaliteit voorop!

Kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder ;Waalwijk

Waaruit het blijkt dat u diverse zekerheden hebt ten opzichte van een niet-erkend schildersbedrijf in ;Waalwijk? Bekijkt u eens alle voordelen waarvoor u kiest bij een erkend Betere Schilder… dat is zekerheid, service en betrouwbaarheid in een notendop:

U voordelen in het kort:

Gedeponeerde leveringsvoorwaarden

Jarenlange garantie

Vakkundig en getoetst via De Betere Schilder

Uitgebreide klachtenbemiddeling

Openbare klantbeoordelingen

Laag btw-tarief van 6%

schilder ;Waalwijk

schilder ;Waalwijk

SPUITWERK in ;Waalwijk Staan wij voor u klaar Kwasten of rollers komen vaak te voorschijn als een huis geschilderd moet worden. Het is echter ook mogelijk om houtwerk, muren en plafonds te laten spuiten. Wij gebruiken hiervoor de meest geavanceerde spuitapparatuur. Met hoge druk wordt de verf op de muur gespoten, wat zorgt voor een strak en egaal resultaat. Door de nieuwste apparatuur kunt u bij ons terecht voor airless en aircoat spuitwerk. Ook is het mogelijk

SCHILDER ;Waalwijk NODIG? NEEM CONTACT OP!

Bent u op zoek naar een Schilder in ;Waalwijk? Zoek dan niet langer verder.Schildersbedrijf van der stelt vof is namelijk het schildersbedrijf waar u naar op zoek bent. Graag gaan wij met u om de tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken.Neem hiervoor contact met ons op. U kunt ons bereiken per e-mail via Wij staan graag voor u klaar!

schilder ;Waalwijk