Lak-Spuiten

Lak spuiten

Lakspuitwerk is snel, strak, streeploos en kwalitatief hoogwaardig. Ook zeker ideaal voor een modern interieur. Lakspuitwerk geeft al uw houtwerk (kozijnen, deuren, trappen enz.) en uw stalen en aluminium bouwonderdelen (radiatoren, , kozijnen en deuren etc.) een prachtig egaal resultaat. Lakspuitwerk is leverbaar in diverse glansafwerkingen en in elke gewenste kleur. Deze manier van schilderen is perfect toepasbaar wanneer u van plan bent te verhuizen, verbouwen of herinrichten. Mooi schilderwerk geeft immers een extra dimensie aan het interieur van een huis.

Wij werken met de volgende materialen

Wij werken met de volgende materialen

Sigma Nova Satin Spray

Sigma S2U Nova Spray Satin is ontwikkeld voor verwarmd spuiten. Met slechts één behandeling brengt u ‘twee kwastlagen’ (70 µm) aan. U kunt Sigma S2U Spray Satin toepassen op zowel gegrond houtwerk, als op bestaande, intacte verflagen op basis van acrylaatdispersie of alkydhars.
Dit product is zeer geschikt voor objecten met veel herhalend werk, zoals binnendeuren- en kozijnen.

Verkrijgbaar in ieder gewenste kleur

5/5

Sigma Nova Primer Spray

Deze watergedragen spuitgrondverf is speciaal ontwikkeld voor verwarmd spuiten. Met slechts één behandeling brengt u ‘twee kwastlagen’ (70 µm) aan. Op onbehandeld houtwerk en als hechtlaag op bestaande verflagen, of op kunststoffen en metalen die zijn behandeld met een geschikte primer. Sigma S2U Nova Spray Primer is zeer geschikt voor objecten met veel herhalend werk, zoals binnendeuren- en kozijnen.

Verkrijgbaar in ieder gewenste kleur

5/5

Sigma Nova Gloss Spray

Sigma S2U Nova Gloss is een hoogglanzende verf is op waterbasis met de kwaliteiten van een synthetische verf. Deze lakverf verwerkt heel soepel en is ijzersterk nadat hij goed doorgehard is. Dit komt door de toevoeging van polyurethan. Een mooie hoogglans afwerking in huis en geen nare luchtjes in huis door de verf? Kies dan voor de Sigma S2U Nova Gloss.

Verkrijgbaar in ieder gewenste kleur

5/5

Open chat
1
Chatten
Hoi, waarmee kan ik je helpen ?