Diensten schilderwerk

Wij werken voor particulieren en bedrijven 

Latex spuiten

Bij latexspuiten worden wanden die in kleur
gespoten moet worden altijd eerst gespoten
daar na worden de muren netjes afgeplakt
met speciale tape en folies.

Altijd kwaliteit latex spuitwerk schrobklasse 1


Altijd strak afplak werk


Altijd netjes opruimen

Binnenschilderwerk

zorgt voor een persoonlijke uitstraling van uw huis.Hierbij kunt u denken aan het schilderen van muren, plaf Binnenschilderwerkonds, kozijnen, trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer. Binnenschilderwerk bepaald voor een groot deel de verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Goed schilderwerk garandeert tevens een langere levensduur van uw gevelkozijnen. Tegenwoordig bestaat er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken die op uw schilderwerk kunnen worden toegepast. Een goede voorbereiding en uitvoering van het schilderwerk, geeft tenslotte het perfecte eindresultaat. Graag willen wij U hier persoonlijk over informeren.

Altijd secuur schuurwerk


Altijd hecht primer gebruikt


Altijd 100 % acryl

Buitenschilderwerk

is cruciaal voor uw huis / pand. Voor uzelf is het vaak een hele klus, waar veel tijd, maar ook kennis voor nodig is. Graag nemen wij dit voor U uit handen. Natuurlijk spelen uw specifieke wensen op het buitenschilderwerk een grote rol. Vooraf gaan wij uitgebreid met u in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn, zodat alles duidelijk is. Hierbij proberen we de beste oplossing te presenteren, die zorgt voor een optimaal resultaat van uw huis / pand. Kies voor een langdurige bescherming. Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

Altijd reinigingen


Altijd machinaal schuren


Altijd duurzame verf

Lak spuiten

lak spuiten met airCoat technologie maakt het mogelijk om verven en andere materiële coatings met minder druk te spuiten. Hierdoor ontstaat een bijzonder zachte verneveling en een zeer fijn spuitbeeld. Daarom zijn Aircoat verfspuiten vooral nuttig wanneer men een hoogwaardige oppervlaktebehandeling wil bereiken.


Altijd secuur schuurwerk


Altijd hecht primer gebruikt


Altijd 100 % acryl

Iets speciaals nodig?

Een strak resultaat

Open chat
1
Chatten
Hoi, waarmee kan ik je helpen ?