Professional schilderwerk

Vakbekwame Schilder Brecht
kwalitatief hoogwaardig Schilderwerk.

Ons schildersbedrijf is aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie
De Betere Schilder.

Dit houd namelijk in dat u nog meer zekerheid hebt,mocht U besluiten om van onze diensten gebruik te willen maken. De Betere Schilder Brecht werkt volgens de gedeponeerde leveringsvoorwaarden,En heeft een uitstekende garantie en levert puur vakwerk.

TESTIMONIALS

“Als deskundige schildersbedrijf in Brecht zijn wij u graag van dienst .”

2800+

Tevreden klanten


20+

Jarenlange activiteit

Welkom bij Wij leveren topkwaliteit schilderwerk in België!

Ons schildersbedrijf is toegewijd aan het leveren van professionele diensten van de hoogste kwaliteit. Ons team van ervaren schilders zal ervoor zorgen dat je binnen- of buitenschilderproject met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

We begrijpen dat als het gaat om het laten schilderen van je muren, je een klus wilt die in één keer goed gedaan wordt. Daarom besteden we extra aandacht aan de voorbereiding van het schilderwerk en gebruiken we alleen de beste verven en primers. We hebben ook jarenlange ervaring met verschillende soorten oppervlakken van hout, baksteen, steen en stucwerk, zodat het niet uitmaakt wat voor oppervlak je hebt, we zorgen dat het er op zijn best uitziet. We gebruiken ook alleen de beste gereedschappen en apparatuur, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een klus krijgt die nog jaren meegaat.

Bij Schildersbedrijf van der Stelt in Belgium bieden we een breed scala aan diensten, waaronder binnen- en buitenschilderwerk, installatie van muurbekleding, behangverwijdering en meer. Of je nu op zoek bent naar een volledige herschildering van je huis of alleen je woonkamer moet bijwerken voordat de gasten arriveren, onze professionele medewerkers kunnen je helpen. Onze schilders zijn goed opgeleid in alle aspecten van het schilderen, inclusief de juiste voorbereidingstechnieken zoals schuren, gronden en breeuwen, en ook in het aanbrengen zelf. Wij bieden ook gespecialiseerde diensten aan zoals faux afwerkingen, decoratieve afwerkingen en muurschilderingen indien gewenst.

Wat voor klus je ook wilt laten doen, wij garanderen elke keer weer kwaliteitswerk tegen concurrerende prijzen. Ons team is toegewijd aan klanttevredenheid, dus als er ooit problemen of zorgen zijn tijdens het werk zullen we die graag onmiddellijk aanpakken zonder extra kosten in rekening te brengen. Wij geloven dat eerlijkheid en integriteit altijd voorop moeten staan en daarom vertrouwen onze klanten ons keer op keer voor hun verfbehoeften in Brecht België.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Brecht België zoek dan niet verder dan Schildersbedrijf van der Stelt in Brecht! Bel ons vandaag nog om te bespreken hoe we je kunnen helpen met je volgende binnen- of buitenverfproject!

Open chat
1
Chatten
Hoi, waarmee kan ik je helpen ?